15 Ocak 2014 Çarşamba

Omega 3 Diyeti nedir ? Nasıl Zayıflatır ?

Omega-3 taş oluşan bir omega-3 yönünden zengin bitki temelli besinler ve balık yağı takviyeleri en iyi besindir vücudunuza verebilir. Öğrenmek uzman gerçekler bu makale size yardımcı olabilecek maksimum fayda biçmek için omega-3 yağ asitleri sağlığınız için. acı çehre
Omega-3 diyet kazançları için özel bir önemi çoğu Batılılar gibi onların son derece diyet eksikliği önemli Omega-3 yağ asitleri. Vücudumuz doğal olarak gelişti tüketmek için yüksek miktarda omega-3 günlük.
Ama modern hayvancılık yöntemleri, hangi besili sığır vererek oluşan bir beslenme buğday ve mısır, sonuçları et onların son derece eksik, gerekli Omega-3 yağ asitleri.
Örneğin, inek besleyen doğal olarak yeşil sahalar içinde bir sürü omega-3 et çünkü bu onların doğal diyet. Eğer onlar beslenen tahıl ve mısır oluşturmaz zengin bir omega-3 için diyet ve böylece onları, onların etleriyle aynı zamanda son derece yetersiz omega-3.
Benzer şekilde, balık en iyi omega-3 yağ asitleri. Birçok balık türünün tüketmek deniz yosunu gibi doğal besin. Bu da onların etleri gibi omega-3 yağ asitleri. Ama, somon gibi balıklar yetiştirilir hayvancılık beslenen granül olmayan doğal diyet. Bu sonuçlar yağ içermeyen balık gibi omega-3 aslında olması gerektiği gibi olması içeren. acı çehre hapı
Öte yandan, okyanuslarda yaşayan balıkların doğal olarak zengin bir Omega-3 diyet. Ama, onlar da bir sürü içerir toksinler ve kirletici maddeler gibi cıva, kurşun ve Pcb'ler vb. hangi bereketlidir deniz suları nedeniyle insan yapımı faaliyetleri endüstriyel kirlilik gibi. Bu toksinler birikir balık eti ve sonuçta ulaşmak zaman vücudumuzun bunları tüketirler.
Bu nedenle, sahip olmak istiyorsanız en iyi omega-3 yağ eklemeniz gerekir saf balık yağı takviyeleri. Arayın takviyeleri sürecinden geçmiştir moleküler damıtma. Bu süreçte kaldırır toksinler ve kirletici balık yağı saf ve sonuç yağı zengin Omega-3'ler ise gösterirsek en takviyeleri sağlıklı ve güvenli.
Ayrıca, yüksek kaliteli balık yağı ürünleri, ekleyebilirsiniz birkaç bir bileşeni olarak doğal besinler omega-3 --diyet
1) ıspanak gibi Koyu yeşil yapraklı sebzeler, lahana, bok choy, vb.
2) sızma zeytinyağı -- yemek yok emin olun petrol olduğu gibi ısı kolayca zarar görebilir. En iyisi kullanılan çiğ olarak salata, vb. acı çehre zayıflama hapı
3) Fındık ve tohumlar gibi keten tohumu, badem, ceviz, vb.
4) Mısır yağı ve aspir yağı
5) Yumurta -- orada yaklaşık 100 miligram Omega-3 yumurta başına.
6) Çim beslenen et -- mevcut olmayabilir popüler süpermarketler, ama sen-ebilmek bulmak o-e doğru bazı yerel çiftçi pazarı.

0 yorum:

Yorum Gönder